You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

2016'da Semih Keçecioğlu - Kişisel Blog

2016'da Semih Keçecioğlu - Kişisel Blog

Yazmayalı haftalar oldu değil mi? Ben de bayağı bir yalnız bıraktım buraları. Ders, okul vs. derken pek de bakası gelmiyor insanın. Her neyse madem ki yeni yıla girdik, ben de 2016'da blogumda neler olduğundan bahsedeyim. Klasik şeyler işte; ilk yorum, 100. yorum, 1000. yorum, tıklanma sayım, izleyici sayısı, popüler yazılar, en çok yorumlanan yazılar... Öyleyse giriş kısmını uzatmadan sizleri olanlarla karşı karşıya bırakıyorum.
  • İlk yorumum ise adaşım Semih Erdoğan tarafından bu yazıma geldi. Bunun yanında 100. yorumu kendim yapmışım. 1000. yorum ise deeptone tarafından gelmiş.
  • 2667 tıklanma ile en az sayfa görüntülenen ay şubat olurken, 24980 tıklanma ile en fazla sayfa görüntülenen ay aralık ayı oldu.
  • Son olarak 122 değerli takipçi ise blogumu takip etti.
Özetle, 103 adet yazı, 160.000'den fazla tıklanma, 1340 adet yorum, birçok tema, onlarca samimi blog yazarı ve daha fazlasını 2016 yılında elde ettim. Aslında yazacak daha çok şey var da şu an aklıma gelmedi idare edin. Bu süre içerisinde bir kez olsun yorum yapan, yazımı okuyan, sadece ana sayfasına bakıp çıkan, takibe alan kısacası bu blog ile alakası olan herkese teşekkürler ve mutlu yıllar.

Getting Info...

16 yorum

  1. Bir yılda bayağı yol kat etmişsin, tebrik ederim. Bizlere sunduğun kaliteli içerikler karşılığını bulmuş :))
    2017 çok daha güzel olur umarım :)
    1. Yazılarımı kaliteli görmeniz, ne de güzel. Dilerim, 2017 herkes için iyi olur.
  2. Blogunu takibe almışım bu yazınla inceleme şansım oldu. Başarılı ve özenli bir blog olmuş bu kadar ara vermemeni isterim doğrusu. Başarılar..
    1. Beğenmenize sevindim, fırsat buldukça yazacağım.
  3. Daha sık yazmalısın bence :)
    1. Fırsat bulunca neden olmasın?
  4. Güzel bir değerlendirme yazısı olmuş, böyle istatistikleri okumayı ben çok severim :) İnşallah 2017'de de her şey gönlünce olur :) Sevgilerle :)
    1. Beğenmenize sevindim, o zaman arada paylaşırım istatistik içeren paylaşımlar. Herkes için 2017 gönlünce olsun, teşekkürler.
  5. Çok başarılı bir sene olmuş, 2017 daha güzel geçer inşAllah 😊
    1. 2017 herkes için güzel geçer inşallah.
  6. Merhaba bloğunuzun tasarımı çok beğendim fakat bir sorun var galiba macbook'umda aşağı doğru kaydırma yaptığımda nedense çok hızlı bir şekile kayıyor. Sorun benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum.
    1. Tasarımı beğenmenize sevindim, sizin gibi birçok kişi temayı beğendiğini söylediğinden temayı değiştirme fikrimi askıya aldım. Fakat yaşadığınız sorun ile ilk kez karşılaşıyorum, böyle bir sorun olsa mutlaka uyaran olurdu ama yine de bir bakacağım.
  7. Güzel blogunuzu yeni keşfettim ama artık takipteyim, bize de bekleriz...

    http://hedefbodrum.blogspot.com.tr/
    1. Takip için teşekkürler, sizi de ziyaret edeceğim.
  8. Ben de bu blogu yeni keşfettim. Umarum bu başarıların devamı gelir :)
    1. Hoş geldiniz, dilerim size daha fazlası gelir.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.