You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

Kullandıklarım #3: Chroma Keyboard

Kullandıklarım #3: Chroma Keyboard

Android cihazlara görsellik katan Chroma Keyboard adlı uygulamayı hem kullanıyor hem de sizlerle paylaşıyorum. Bana göre alanının en iyisi olan bu uygulamayı kullanmak için Android cihazınızın sürümünün "5.0 Lollipop" ve üzeri olması gerekmektedir. Başlıca ne işe yaradığına gelirsem; bu uygulama sayesinde klavyeniz statusbar rengini alarak uygulamadan uygulamaya değişiyor. Örneğin, WhatsApp uygulaması açıldığında statusbar (bildirim çubuğu) koyu yeşil bir renge dönüşüyor. Chroma Keyboard sayesinde de klavyeniz uygulamanın rengini alacak ve göze daha çok hitap edecek. (Anlamadıysanız, ekran görüntüsü paylaşacağım, merak etmeyin.)

Uygulama sadece bununla da sınırlı değil. Klavyenizin temasını, şeklini, boyutunu, rengini, tipini yani kısaca her şeyini değiştirebilirsiniz. Şık tasarımı ve benzersiz özelliklere sahip Chroma Keyboard uygulamasında anlayacağınız yok yok. Hani derler ya "saymakla bitmez" diye. İşte bu cümle Chroma Keyboard uygulamasının özellikleri için denmiş gibi. 

Uygulamayı, Lucky Patcher sayesinde crackladım ve ücretli versiyonunu ücretsiz bir şekilde kullanıyorum. Benim sizlerle paylaştığım da "Pro" yani ücretli versiyonu. Korkmayın, cebinizden beş kuruş çıkmayacak. Bu sayfadan ücretsiz bir şekilde indirebileceksiniz. Gelelim bu uygulamanın ekran görüntülerine.

Kullandıklarım #3: Chroma Keyboard

 Bu ekran görüntüsü ile ne demek istediğimi çok daha iyi anlamışsınızdır umarım. Klavyeniz şık bir tasarımla birlikte uygulamanın rengini alıyor. Bir de sizlere uygulamanın içerisinde ne var ne yok göstereyim.

Kullandıklarım #3: Chroma Keyboard

Yani bir klavye uygulamasında daha ne olabilir ki? Her şey düşünülmüş. İndirip kullanmak isterseniz diye aşağıda indirme linki vereceğim. Android cihazlarına görsellik katmak isteyenler bu uygulamayı hiç düşünmeden indirsin yani, benden demesi! Her neyse çok uzattım, aşağıdan bu uygulamayı hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Getting Info...

8 yorum

  1. Güzel bir uygulamaya benziyor, klavyemi değiştirmek istediğimde başvururum, teşekkür. :))
    1. Kesinlikle bu uygulamayı kullanmanızı öneririm, rica ederim.
  2. Klavyede google gerçekten harika iş çıkarıyor teşekkürler ..
    1. Görüntüsü ve adı Google'ı andırsa da Google'dan bağımsız bir uygulamadır. Siz de kullanabilirsiniz.
  3. Tabi ki yine güzel ve faydalı bir yazı.Sağolasın Semih.Son yaptığım mimde senin de adın geçti :)
    1. Ne güzel, beni mutlu ettiniz. Hemen geliyorum.
  4. Yenilikleri son sürat takip eden ve uygulayan birisisin Semih 😀 Yazılarını okumak her zaman ki zevkli kardeşim.
    1. Kusura bakmayın, yorum gözümden kaçmış. Yazılarımı takip ettiğiniz için teşekkürler.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.