You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

"Base" Kişisel Blogger Teması

"Base" Kişisel Blogger Teması


Kişisel bloglarınızda kullanabileceğiniz bir tema olan Base'in yapımcısı Template Clue'dır. Kusursuz mobil görünümü ve estetik tasarımıyla favorilerim arasına girmiştir. Sizlere sunduğum Base teması ücretsizdir. Fakat premium sürümünü 10.99$ gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 

Sizlere premium ile ücretsiz arasındaki farkları söyleyeyim. Premium sürümünde footer kısmındaki tema yapımcısının linkini kaldırabilirsiniz, fakat ücretsiz sürümde bu linki kaldıramazsınız. Kaldırdığınız taktirde blogunuz otomatik olarak tema yapımcısının sitesine yönlendirilir. Ayrıca ücret ödeyerek temayı satın alırsanız, tema yapımcısı sizlere kurulum öncesi, kurulum ve kurulum sonrasında yardımcı oluyor. Endonezya'lı bir kişiyle nasıl iletişim kurabilirsiniz orası ayrı bir şey. Merak etmeyin, gerekli yerlerde ben de yardımcı olurum.

Kısacası SEO ve mobil uyumlu, şık tasarımlı ve çok fonksiyonlu bir tema arıyorsanız indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca "Önizleme" butonuna tıklayarak da temaya göz atabilirsiniz.

Getting Info...

10 yorum

  1. Gerek mobilde görünümü gerekse tasarımı ile gerçekten tam istediğim gibi ama işte ben kurulumunu yapamadığım çoğu tema gibi bunu da kuramayabilirim :D ama deneyeceğim tabi ki. Bu arada cidden en iyisini seçiyorsun :)
    1. Bir de Gossip adlı temaya http://gossip-themeswear.blogspot.com.tr/ adresinden bakabilirsiniz. Belki bunu daha çok beğeneceksiniz. Kurulum konusunu endişe etmeyin, mailleşerek olmadı Teamwiever üzerinden yardımcı olabilirim.

      Çok daha iyi temalar var, zamanla paylaşacağım. Sadece beklemede kalın.
  2. Neler neler olduğunu bu yazılarla öğreniyorum hediye edilmiş bir blog sahibesi olarak :)
    1. Çok daha iyi şeyler ile karşılaşacaksınızdır umarım. Takipte kalmanız yeterlidir.
  3. Semih ya çok güzel şeyler yazıyorsun.Benim hiç anlamadığım konu :(
    1. Azıcık öğrenmek isteseniz, "Aaa çok basitmiş!" diye tepki vereceksiniz. Anlamadığınız yerleri söyleyin, yardımcı olurum.
  4. Sade sevenler için güzelmiş. :)
    1. Kesinlikle, hem sevilmeyecek bir tema mı? Gayet mükemmel.
  5. Tam benlik bir tema fakat bu aralar tema ile uğraşmak... Açıkçası pek istekli değil gibiyim. Elinize sağlık. :)
    1. Tema düzenlemeye zamanla alıştıktan sonra daha az zaman harcanıyor, yine de siz bilirsiniz. Güzel bir tema benden demesi.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.