You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

Bluetooth Dosya Alışverişlerinizde Işık Hızına Ulaştıran Uygulama: SHAREit


Günümüzde cihazdan cihaza Bluetooth ile dosya alışverişi çok yaygın. Fakat birçok kullanıcı dosya alışverişi sırasındaki yavaşlıktan memnun değil. Şöyle örnek vereyim: 10 MB boyutunda olan bir dosyayı Bluetooth ile yaklaşık olarak 3 dakikada gönderebilir ya da alabilirsiniz. SHAREit uygulamasını kullandığınız taktirde 3 dakika içerisinde 700 MB dosya alışverişi yapabilirsiniz (kendim test ettim).

İster mağazadan, ister aşağıdaki indirme butonundan ücretsiz bir şekilde bu uygulamayı indirebilirsiniz.  Ufak boyutu ile hem hafıza hem de RAM yönünden de sıkıntı yapmayacak bu uygulama Bluetooth'u sık sık kullananlar için biçilmiş kaftan olacaktır. 

  • [message]
    • ##cloud-download## Kurulumu
      • Aşağıdaki indirme butonuna tıklayarak SHAREit.apk adlı dosyayı indiriniz. İndirdiğiniz dosyayı cihazınızda açarak kurulumunu tamamlayınız. Eğer daha önce cihazınıza Play Store haricinde uygulama yüklemediyseniz, cihazınızın ayarlar kısmından güvenliğe gidiniz. Son olarak "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirdikten sonra kurulum işlemlerini yapınız.

Getting Info...

6 yorum

  1. Güzel bir uygulamaya benziyor. Ben birçok isimi telefonla yapiyorum bluetoothu kullaniyorum.
    1. O halde tam size göre bir uygulama.
  2. Güzel bir uygulamaya benziyor. İlk fırsatta test etmek adına not aldım bakalım. Bilgi ve paylaşım için teşekkürler. ;)
    1. Rica ederim, kesinlikle memnun kalacağınız bir uygulama.
  3. Superbeam diye bi uygulama vardı oda çok hızlı gönderiyordu ona bırakın derim
    1. ShareIt ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor, yine de teşekkürler.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.