You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

Blogger İçin Tema Temin Edebileceğiniz 5 Adet Tema Sitesi


Blogger için en önemli şeylerden birisi de görüntüsüdür. Temanız iyi olduğu taktirde, daha çok tutulan bir bloga sahip olabilirsiniz. Bu yüzden görünümü güzel bir temaya sahip olmanız gerekmektedir. Buradaki amacım; sitelerin reklamını yapmak değil, sizleri bilgilendirmektir.

Bunun üzerine ben de 5 adet tema temin edebileceğiniz siteleri derledim. Bu sitelerden kaliteli, mobil görünümlü ve istediğiniz türde yüzlerce temalara ulaşabilirsiniz.

1. MYBLOGGERTHEMES

Bu site en popüler site tasarımcılarının paylaştığı temaları derler. Örnek olarak: Arlina Design, Sora Templates, Templateism... gibi sitelerin temalarını güncel bir şekilde paylaşır. İstediğiniz türden tema bulabileceğinizden eminim. Yüzlerce tema paylaşmasına karşın bu sitenin teması ilkel kalmış diyebilirim.

http://www.mybloggerthemes.com/


2. Gooyabi Templates

Tıpkı MYBLOGGERTHEMES gibi bir çok siteden temalar paylaşmaktadır. Hatta MYBLOGGERTHEMES'in ikizi diyebilirim. İki sitede de aynı temalara ulaşabilirsiniz. Fakat bu sitenin görüntüsü gayet güzeldir.

https://gooyaabitemplates.com/

3. Arlina Design

Bu site ise profesyonel olarak hem ücretli hem de ücretsiz olarak kendi temalarını tasarlayıp, paylaşır. Sadece temayla kalmayıp Blogger için eklentiler, ipuçları, widget'lar gibi paylaşımlar da yapar. Eğer görüntüsü güzel ve mobil uyumlu temalara sahip olmak istiyorsanız, bu siteye bakmanızı öneririm.

http://www.arlinadzgn.com/

4. Kaizen Template

Bu sitede ise bir çok site tasarımcılarının tasarladığı temaları bulabilirsiniz. Çok kapsamlı olduğundan diğerlerine göre daha fazla tema bulabilirsiniz.

http://www.kaizentemplate.com/

5. Sora Templates

Kendi profesyonel olarak tasarladığı temaları paylaşan bir sitedir. Her temanın hem ücretli hem de ücretsiz versiyonu vardır. Tabi ücretsiz olanda bazı kısıtlamalar olduğunu söyleyebilirim. Örneğin: Footer kısmındaki site tasarımcısının linkini kaldıramıyorsunuz ve kaldırdığınız taktirde kendi sitesine yönlendiriyor.

http://www.soratemplates.com/


Bonus: Themeforest

Görüp görebileceğiniz en kaliteli tema sitesidir. Fakat bu sitedeki bütün temalar ücretlidir. Hatta sadece Blogger için değil, diğer platformlar için de temalar paylaşmaktadır. Temalar aşırı profesyonel bir şekilde tasarlanmış ve Wordpress kadar iyidir. Tabi paraya da kıymak lazım. Hatta şu anda kullandığım tema bu sitede 21 dolar gibi bir fiyata satılıyor.

http://themeforest.net/search?category=blogging%2Fblogger&referrer=homepage&term=blogger+templates&utf8=%E2%9C%93

Getting Info...

6 yorum

  1. Sizin tema girdiğim anda dikkatimi çekmişti zaten. Çok başarılı tebrik ederim. Siteleri inceleyeceğim belki kendi tarzıma uygun bir şeyler bulurum, bende düzenleme yaparım bloğumda. Derleme için teşekkürler. :)
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Temaların bloga nasıl yükleneceği hakkında bir yazı paylaşmıştım. Bu arada düzenleme ile alakalı kafanıza takılan bir şey olduğunda iletişim bölümünden mesaj gönderebilirsiniz.
    2. İlgilenmeniz çok güzel. Takıldığım yerde sorarım elbet. Teşekkürler. :)
  2. Klasik blogger temalarından sıkılanlar için alternatif bir çalışma olmuş. Özellikle bazı temalar sel özellikli olduğu için tercih sebebi.sevgi ve saygılarımla
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Sanırım SEO demek istediniz.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.