You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

Nedir Bu Blogger?

Nedir Bu Blogger?

Blogger, Google'ın tamamen ücretsiz olarak sunduğu bir servistir. Bu sayede kısa ve kolay bir şekilde blogspot.com uzantılı bir blog sitesi kurabilirsiniz. Şu anda bulunmuş olduğunuz kişisel blogum da Blogger altyapısına sahiptir. 

Bir kaç dakika içerisinde kayıt olarak bir blog sahibi olabilirsiniz. Bu sayede yazmak istediklerinizi yazabilir ve tüm Dünya'ya duyurabilirsiniz. Dilerseniz de alan adı satın alarak blogspot.com uzantısını değiştirebilirsiniz.

Blogger her yaş seviyesine uygun bir biçimde tasarlanmıştır. Basit bir yönetici panelinden istediğinizi yapabilirsiniz. Bu da blog yazarlarının artmasına ve toplumun bilinçlenerek faydalı işler yapmasını sağlıyor. Günümüzde ise binlerce Blogger'a ait bloglar mevcuttur. Fakat Blogger'dan blog açıp da boş boş bırakmak olmaz tabi ki. Yararlı yazılar yazmalı ve güncel tutmalısınız. Böylelikle Google'da üst sıralara yükselebilir ve yazılarınızın herkes tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz. 

Kısaca özetlemek gerekirse Blogger, Google'ın altyapısına sahip, kolay bir şekilde web sitesi kurabileceğimiz bir servistir. Blogger'a kayıt olabilmek için öncelikle Google hesabınızın olması gerekmektedir.

Getting Info...

2 yorum

  1. Blogspot yapı olarak wordpressten daha iyi en azından kullanım kolaylığı ve insanların birbirine ulaşması anlamında. :)
    1. Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz gibi Blogger kullanışlık açısından Wordpress'e göre daha iyi. Umarım daha sonraki yazılarımda yorumlarınızı eksik etmezsiniz.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.