You are using PlusUI Freemium version of nldblog.com Contact Us Buy Now!

3 Adımda Nasıl Blogger'dan Blog Sahibi Olunur?

3 Adımda Nasıl Blogger'dan Blog Sahibi Olunur?

Bundan bir önceki Nedir Bu Blogger? adlı yazımda Blogger hakkında bahsetmiştim. Şimdi ise Blogger üzerinden blog açmayı kısa ve anlayabileyeceğiniz bir şekilde anlatacağım. Bir blog sahibi olmayı amaçladığınız zaman bir an önce sahip olmak istersiniz. Fakat nasıl yapabileceğiniz hakkında en ufak bir fikriniz olmayabilir. Farklı deneyimler yaşamak, interneti faydalı şeyler için kullanmak isteyebilirsiniz. Böylece hem faydalanır hem de başka kişilerin faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Blogger ücretsiz olarak blog sahibi olmanıza imkan tanıyan platformlardan bir tanesidir. Ben de yazımı basit hem de ücretsiz olan Blogger üzerinden yazacağım. Öncelikle Blogger'a kayıt olabilmeniz için Google hesabınızın olması gerektiğini unutmayın!

  • İlk yapmanız gereken şey https://www.blogger.com/home adresine giderek Google hesabınızla giriş yapmaktır. 
  • Giriş yaptıktan sonra sol üst tarafta bulunan Yeni Blog seçeneğine tıklayınız. 
  • Ekrana gelen forma istediğiniz bir başlığı yazıp daha sonra istediğiniz herhangi bir adresi yazın ve şablonu seçtikten sonra Blog Oluştur seçeneğine tıklayınız.
Böylelikle Blogger üzerinden 3 adımda blog sahibi olabilirsiniz. Bundan sonraki yazılarımda nasıl kullanabileceğinizi, ayarlarını, temalarını, eklentilerini ve daha birçok şeyi paylaşacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Takipte kalın!

Getting Info...

4 yorum

  1. Merhabalar temanizin mobil versiyonunu cok hos ve iyi buldum umarim iyi bir blogger olarak blogunuzu birakmadan devam edersiniz
    1. Bu güzel yorumunuz için teşekkürler. Ben de görselliğe önem verdiğim için bu temayı seçtim. Ufak tefek iyileştirmeden sonra sorunsuz bir şekilde yayınlara devam edeceğim. Daha çok yorum yapmanız dileğiyle...
  2. Çok güzel anlatmışsın eline, yüreğine sağlık yalnız bu tip yazılar yazanlar bir uyarı notu olarak yazıya başlamadan önce "Blog Oluştura tıklamadan önce ben bu blogu bırakmayacağım" sözünü kendilerine versinler şeklinde bir not iliştirsen süper olacak. Bu iş emek isteyen iş ama etraf bu işin kolaylığına kaçıp kısa sürede popüler kaygısı olma kaygısı güdüp olamayınca blogunu bırakanlarla dolu. Açmak kolay ama insanlar ilk önce sahiplenmeli :))
    1. Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkürler. Şu anda yazmakta olduğum yazı da sizin ele aldığınız konu ile ilgili. Eğer sizler gibi güzel yorumlar yapan oldukça yazarın hoşuna gider ve yazma isteği artar. Tabikide dediğiniz gibi sabır ve azim bu iş için en önemli etkenlerdendir.
Yorumlarınız için teşekkürler!
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.